top of page
  • Foto van schrijverMarco van der Broeck

Jouw titel: Hoe wil je je recept noemen?

Voorbeeldtitels: Quinoasalade met kip binnen 20 minuten op tafel' of 'Hoe je de beste salade met seizoensgroente maakt' of 'De ultieme salade van restjes'


Neem een keyword op in de titel om de SEO van de post een boost te geven.


Nu je je lezers hebt verleid met een pakkende (en heerlijke) titel, is het tijd om je inleidende alinea te schrijven. Gebruik dit gedeelte om je lezer precies te vertellen wat ze in deze post zullen maken. Je kunt uitleggen wat jou tot een expert maakt en je persoonlijke ervaringen delen met het maken van dit recept. Anekdotes zijn bovendien top om de lezer enthousiast te maken.

Voeg, voordat je de ingrediënten en het recept hieronder vermeldt, een laatste zin toe die je recept samenvat. Je kunt ook vertellen hoeveel porties je uit het recept kunt halen en wat de totale bereidingstijd is.


Dit is de plek om de aandacht van je lezers te trekken, met behulp van pakkende afbeeldingen van hoge kwaliteit. Je kunt voor elke stap in je recept (of van het uiteindelijke gerecht) een afbeelding toevoegen. Voeg hier je afbeeldingen toe.


 

Je ingrediëntenlijst

  • Benoem elk ingrediënt samen met de hoeveelheid

  • Voel je vrij om te linken naar de producten die je aanbeveelt

  • Vergeet niet om de optionele add-ins aan het recept toe te voegen

Stap 1: Aan de slag


Dit is de eerste stap om je perfecte gerecht te maken. Wees zo gedetailleerd mogelijk, zodat je lezers je goed kunnen volgen.


Voeg een kop toe voor elke stap van je recept. Koppen zijn opvallend voor je lezers en zorgen ervoor dat ze over de pagina gaan scrollen. Deel het proces op in korte, duidelijke stappen.


Stap 2: Voeg zoveel stappen toe als je denkt dat je recept nodig heeft.


Maak de kop voor elke stap op als kop 3.

 

Sluit de post af


Sluit af met een korte samenvatting van wat je lezers zojuist hebben geleerd te maken. Nodig ze daarna uit om een ​​reactie achter te laten, je te volgen op social media of gerelateerde posts te bekijken.

1 weergave0 opmerkingen

Comments


bottom of page